Opgelet! Nieuwe wet bescherming particulieren tegen schuldeisers komt eraan.

Sinds deze zomer werkt Annelien 1 jaar bij CMA, een goede reden om even terug te blikken.

We vroegen Annelien naar haar ervaringen het voorbije jaar, en wat haar werk als ‘dossierbeheerder minnelijke invordering’ precies inhoudt:

Annelien: “Het is een zeer gevarieerde job, waarbij we zowel contact hebben met de crediteuren, -onze directe klanten-, en met de debiteuren, zij die nog een factuur hebben openstaan.

Eigenlijk heb ik heel graag contact met de debiteuren. Als we naar hun verhaal luisteren en hen de nodige uitleg geven, vinden we meestal snel een oplossing. Want eigenlijk willen zij exact hetzelfde als wij. De meesten willen ook gewoon zo snel mogelijk hun factuur betalen.”

Een jaar geleden was Annelien nog helemaal nieuw in de sector. Wel was het een bewuste keuze om te solliciteren bij CMA, want het werken met cijfers en het financiële luik trokken haar enorm aan.

Na een jaar is ze zeer tevreden. Niet alleen over de inhoud, maar zeker ook over de sfeer en de collega’s: “Ik ben vanaf dag 1 goed ontvangen. Er is een heel fijne manier van werken binnen de groep. Ik kan zeggen dat ik nog geen enkele dag tegen mijn zin ben komen werken.”

Wij wensen Annelien alvast nog vele mooie jaren bij CMA. En nog vele interessante gesprekken, met de debiteuren en de crediteuren.

Heb je een vraag? Een vrijblijvend gesprek inplannen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.