Internationale invordering

Sterk netwerk voor internationale invordering

Als lid van de beroepsfederatie ABR-BVI is CMA sterk betrokken bij FENCA, het Europese netwerk van creditmanagementbureaus. Dankzij onze jarenlange contacten hebben wij een wereldwijd netwerk van lokale partners uitgebouwd aan wie we onze internationale dossiers kunnen toevertrouwen.

Invorderaar in het land van de debiteur

Bevindt een debiteur zich buiten onze landsgrenzen? Dankzij ons sterke netwerk kunnen we altijd een effectieve internationale invorderingsprocedure opstarten.

Want je debiteur woont in principe altijd om de hoek van één van onze invorderaars ergens ter wereld. Onze internationale vorderingen worden afgewikkeld in de taal van de debiteur, in de munt van de debiteur en volgens de gebruiken en de wetgeving van het land waar de vestiging zijn woonplaats heeft.

We werken steeds met onafhankelijke partners. Dus elke vordering die we onze partners toevertrouwen is voor hen een belangrijk dossier dat grondig ter harte wordt genomen.

Internationale invordering voorbereiden in de eerste fase

Door onze kennis ter zake ondersteunen we u als klant al van in de eerste fase om eventuele internationale invorderingsdossiers voor te bereiden. Bijvoorbeeld al van bij de opstelling van de algemene voorwaarden. Zo zorgen we ervoor dat een eventuele toekomstige internationale invordering stevig juridisch onderbouwd is.

Interesse in een samenwerking? Contacteer ons gerust voor een afspraak!