Over ons

Over Credit Management & Advice

Credit Management & Advice is een Belgisch incassokantoor dat werd opgericht in 1998 en wordt geleid door Alain Dewit.

Onze identiteit steunt op 4 pijlers:
  1. expertise in minnelijke invordering
  2. een sterk juridisch netwerk
  3. professioneel advies op maat
  4. een eerlijke en menselijke aanpak

Onze bestuurders gaan uit van een zeer grote betrokkenheid en werken hiervoor met een uiterst professioneel en zeer stabiel team van specialisten. Elke klant krijgt een vaste dossierbeheerder toegewezen die alles van nabij opvolgt. Wij bouwen aan een professionele relatie en streven daarbij steeds naar een warm en open, persoonlijk contact.

Onze specialisatie

Credit Management & Advice is als incassokantoor zowel gericht op nationale als internationale invorderingen. Onze focus ligt enerzijds op snelle minnelijke invordering en we zijn hierin ook sterk gespecialiseerd. Anderzijds volgen wij onze klantendossiers ook gerechtelijk verder op via ons nationaal vertakt netwerk van deurwaarders en advocaten.

Internationale invordering

Dankzij Managing Director Alain Dewit geniet CMA een unieke, strategische positie op vlak van internationale invordering. Als lid van de Raad van Beheer van de Beroepsfederatie van Incassobureaus (ABR/BVI) heeft Alain Dewit doorgedreven contacten met de meest gerenommeerde Europese incassobureaus. Dit zorgt ervoor dat CMA op internationaal niveau met de juiste partners werkt, en hierdoor zeer efficiënt is op vlak van internationale invordering.

Maak kennis met ons team

Alain Dewit

Alain Dewit

Managing director
Alain Dewit is managing director van Credit Management & Advice en heeft 30 jaar ervaring in debiteurenbeheer. Daarnaast fungeert Alain Dewit als lid van de Raad van Beheer van de Beroepsfederatie van Incassobureaus (BVI). Hij is tevens de voorzitter van de Raad van Toezicht van het BVI (ombudsdienst). Hierdoor handelt CMA vanuit een heel legitieme en integere positie.
Credit Management & Advice, Alain Dewit
Alex Deneef

Alex Deneef

Business development manager
+32 0471 90 88 42
Jessica Van den Eede

Jessica Van den Eede

Finance
+32 53 79 09 47