Wanbetaling, één van de belangrijkste oorzaken van een faillissement

Els Decherf werkt bij CMA sinds 2016. Een paar jaar geleden stapte ze over naar het Legal team, waar zij en haar collega Bart de gerechtelijke dossiers behartigen. We nemen je mee voor een blik achter de schermen.

7 jaar geleden ben ik gestart bij CMA, als medewerker minnelijke invordering. Ik vond CMA een zeer interessant bedrijf, hoewel het telefonisch contact met de debiteuren wel eerst wat buiten mijn comfortzone lag. Maar dat lukte eigenlijk heel goed.

Na een paar jaar zocht men iemand om het Legal team te versterken, en toen heb ik de overstap gemaakt. Een belangrijk onderdeel van mijn huidige job zijn de gerechtelijke dossiers, waar we als tussenpersoon optreden voor onze klanten. Dit wil zeggen dat we de contacten onderhouden met de deurwaarders en advocaten, de nodige documenten verzamelen, het dossier opstarten en dit voor onze klanten opvolgen.

Dit is natuurlijk heel specifieke materie. Stapje voor stapje ben ik alles aan het leren, voornamelijk dankzij de goede begeleiding van mijn collega Bart. Al doende leer je heel veel, en als ik twijfel kan ik altijd op hem terugvallen. Zo zijn we zeker dat we enkel correcte dossiers uitsturen.

Voor het 25-jarig bestaan van CMA werden we in deze mooie nazomer uitgenodigd voor een weekendje Limburg. Het was prachtig weer, en er was een mooie afwisseling tussen buitenactiviteiten en lekker eten. Dit hebben we enorm geapprecieerd, en het is zeker voor herhaling vatbaar 😊

Vragen? Wij helpen je graag.
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.