Alex Deneef, Sales & Business Development Manager bij CMA

CMA groeit en verwelkomt een nieuwe collega: Alex Deneef.

Als Sales en Business Development Manager is hij een belangrijk aanspreekpunt voor klanten.

Alex is nooit een uitdaging uit de weg gegaan. In alles wat hij doet, professioneel en qua hobby’s, zijn empathie en doelgerichtheid belangrijke eigenschappen.

Zo combineerde hij verschillende functies bij de politie met een gezin van 4 kinderen, was hij scheidsrechter en jeugdtrainer bij het voetbal, en werd hij dit jaar benoemd tot lid van het Disciplinair Comité bij Voetbal Vlaanderen.

8 jaar geleden ging hij aan de slag in de privésector, als leidinggevende in Sales en Business Development. Een aantal jaar geleden besloot hij naast zijn voltijdse job ook opnieuw te gaan studeren. Hij behaalde eerst een graduaat in Bedrijfsmanagement en startte daarna met een Master in de Rechten, waarvan hij nu nog één jaar voor de boeg heeft.

Waarom Alex voor deze job bij CMA heeft gekozen, dat laten we hem graag zelf vertellen:

Alex: “Ik vind credit management een boeiende sector, waar empathie en een hoge klantenservice heel belangrijk zijn. Ik weet hoe vervelend het is voor een onderneming om niet tijdig betaald te worden, en het heeft ook zware gevolgen voor de cashflow. Professioneel advies is, in een sector met veel juridische veranderingen, dan ook van groot belang. Toen ik solliciteerde viel het me onmiddellijk op dat CMA een zeer professionele en dynamische uitstraling heeft. Bovendien klikte het onmiddellijk met Alain!”

Wij wensen Alex alvast heel veel succes.

Vragen? Een gesprek inplannen?
Contacteer Alex: alex.deneef@cmadvice.be of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.