CMA, de neutrale derde als bemiddelaar

Vorig jaar reageerde Melissa Grevet op een vacature, zonder te weten voor welk bedrijf ze solliciteerde. Ze was getriggerd door de jobinhoud, met administratieve taken in een juridische context.

Ondertussen werkt ze al een jaar als dossierbeheerder bij CMA, en gaat ze ook regelmatig bij een klant langs om hen ter plaatse te ondersteunen.

Melissa: “Het juridische heeft me altijd enorm geïnteresseerd. Ik had eerder al bij een deurwaarder gewerkt, en ook vakantiejobs gedaan bij een advocatenbureau. Tijdens de sollicitatie bleek ook dat ik CMA al kende, uit mijn vorige werkervaring. Ik was dan ook heel blij toen ik het goede nieuws kreeg, want ik zocht echt wel een job met toekomstperspectief en groeimogelijkheden.”

Toch is juridische voorkennis geen voorwaarde om als dossierbeheerder aan de slag te gaan.

Melissa: “Iedereen kan deze job leren. Het belangrijkste is dat je mensen wil helpen, en bereid bent om bij te leren.”

Voor de meer complexe juridische dossiers is er natuurlijk de juridische dienst van CMA.

Melissa: “Ik vind het fantastisch om met mijn juridische collega’s samen te werken. Iedereen helpt waar het nodig is, het team hangt goed aan elkaar. Als zij een complex dossier van je overnemen, houden ze je toch op de hoogte. Zo steek je altijd weer nieuwe dingen op. Want hoe meer je weet, hoe beter je de klanten en debiteuren kan helpen.”

Sinds kort gaat Melissa ook 2 dagen per week langs bij een klant in Brussel. Ze helpt hen om facturatieproblemen op te lossen en hun facturatieachterstand weg te werken. Dat was heel spannend in het begin, maar ondertussen kent ze de systemen en heeft ze haar draai gevonden.

Voor Melissa is haar job bij CMA het beste van 2 werelden.

Melissa: “Het is een job dichtbij huis, heel handig en flexibel. En vooral is het een job in lijn met mijn interesse, waar ik in kan groeien en dagelijks bijleer. Dat werkt voor mij het beste.”

Vragen? We helpen je graag.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.